Skip to the content

Sekretær til Musik- & BalletskskolenDu behøver ikke selv danse og spille, men skal have lyst til at arbejde i et kreativt hus med kunst og kultur som omdrejningspunkt.

Horsens Musik- og Balletskole er i en rivende udvikling. 100 elever danser, 800 elever spiller musik, vi samarbejder med folkeskoler og daginstitutioner, 45 medarbejdere er i sving og ikke mindst er vi en væsentlig del af Kulturstationen i Horsens: Et unikt kulturhus for børn og unge i Horsens Kommune.
 
Alt det forventes du at være med til at håndtere i et nært samarbejde med os 5 medarbejdere i administrationen.

Først og fremmest har vi brug for et energibundt, som synes det er sjovt, at der kommer mange børn, unge, voksne og samarbejdspartnere forbi kontoret og telefonen kimer. Hertil er du et ordensmenneske, som kan bevare overblikket i de mange processer, der hele tiden kører.

Vi er som kommunal kulturskole optaget af at være til for vores brugere. Derfor forventes det, at du er hjælpsom og imødekommende overfor alle. Du skal have gode kommunikative evner, være teamorienteret og samtidig tage selvstændigt ansvar for dine områder.

Det er svært at beskrive arbejdsopgaverne da en del er ad hoc opgaver, hvor du skal stå til rådighed og hjælpe med at navigere i opgaveløsningen. Men der vil gå en god del af din tid med elevregistrering, administration af lærernes arbejdstid, skemalægning og projekt- og analyseopgaver, så du skal være god til IT-programmer. Du kommer til at arbejde en del i vores administrationsprogram SpeedAdmin, Excel, KMD med flere. Rådgivning af elever og forældre om vores tilbud fylder også en del, så interesse for vores fagområde er et krav.

Har du særlige kvalifikationer som passer fint ind i vores arbejdsområder, skal vi naturligvis se på om ikke vi kan flytte lidt rundt på opgaverne. Det kan f.eks. være særlige kompetencer indenfor PR, fondsansøgninger, projektstyring m.m.

Stillingen er i udgangspunktet på 30 timer og placeret på Kulturstationen.
Du har en relevant uddannelse og erfaring.
Løn- og ansættelse efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger ved Musikskoleleder Jørn Steffensen på tlf. 7629 3105 og 5141 6333
Ansøgningsfrist: Torsdag den 10. juni
Ansættelsessamtaler: Den 14. og 15. juni
Tiltrædelse: 1. august 2021