Skip to the content
Violin
Sæson 2022/23
PRIS


Pr rate*
25 min solo1375,- kr
25 min solo - for elever over 25 år
1900,- kr
To generationer1500,- kr
Opstartsgebyr én gang pr. sæson
60,- kr
* En rate svarer til 9 ugers undervisning
Opkrævning kommer i E-boks til betaling:

Rate 1: 1. oktober 2022
Rate 2: 1. december 2022
Rate 3: 1. februar 2023
Rate 4: 1. april 2023

Læs om mulighed for delvis friplads

Violin

Instrumentet:
Violinen er ikke så svært et instrument for begyndere. Man lærer hurtigt at  spille. Allerede efter den første time kan man spille en nem sang, og hvis man øver sig, kan man spille Dejlig er den himmel blå til jul. Man skal øve sig, helst lidt hver dag, men ellers tre gange om ugen. Man spiller både på øret – altså udenad – og lærer at læse noder. Violinen er brugbar i mange musikgenrer: Klassisk musik samt jazz, pop og filmmusik, folkemusik fra mange lande og meget mere.

Soloundervisning er minimum 25 minutter om ugen, da violinen både skal pakkes ud og stemmes, og der skal justeres på, hvordan eleven holder violin og bue hele tiden.

Sammenspil:
Violinen er ét af de instrumenter, som er yderst velegnede til sammenspil. Faktisk lyder det bedre, jo flere der spiller sammen.
Vi tilstræber at man deltager i sammenspil så hurtigt som muligt. Går man i 1., 2. eller 3. kl. kan man deltage i sammenspil om tirsdagen kl. 17:10-18.00 på Kulturstationen  – ugens sjoveste time, hvor man spiller, leger og synger sammen med andre unge musikere. 
For ældre elever tilstræbes det, at man så hurtigt som muligt kommer med i et af strygerorkestrene, som øver om onsdagen på Kulturstationen

Det er gratis at gå til sammenspil, når man går til violin.

Alder:
Fra ca 6 år / 1. klasse og op
Fra 3 år og op kan man melde sig til Suzuki-Violin.

Andet:
Violinen skal passe i størrelse, så man lærer at spille på et lille instrument, og skifter så ud efterhånden, som man vokser. Det anbefales at leje instrumentet af musikskolen, da de yngste kommer til at skifte til større instrument 3-4 gange, og musikskolen udlejer gode kvalitetsinstrumenter samt står for vedligeholdelsen.

Tilbydes også i Kulturstationen, Stensballe og Torsted som To generationer-fag for elever fra 1. klasse med mor, far eller bedsteforælder. Læs mere HER 

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld