Skip to the content
Guitar, el

Guitar, el

Instrumentet:
Elguitaren har siden 1960’erne været et populært instrument, som kan bruges i utallige sammenhænge indenfor specielt den rytmiske genre. Elguitaren har mange udtryksmuligheder - fra blød jazzguitar til hård rockspade. Så hvis du er til lækre jazzakkorder, svedig blues eller heftige guitarsoloer, så er elguitar måske noget for dig.

Undervisningen:
Vi arbejder med mange forskellige teknikker og stilarter, og du vil få en bred vifte af redskaber indenfor både rytmeguitar og improvisation - bl.a. plekter-teknik, skalaer, voicings, tapping, slideguitar og meget andet. Det giver dig en solid base til at kunne spille i mange forskellige musikalske sammenhænge.

Sammenspil:
Med elguitaren vil du kunne komme til at spille i næsten alle musikskolens rytmiske sammenspilstilbud såsom rockbands, bigbands og skolebands.

Alder:
Du kan starte til elguitar fra omkring 3. klasse. Yngre elever kan evt. starte på ukulele, som minder om guitaren men er noget mindre og har færre strenge. 

Andet:
I kan leje en elguitar af musikskolen. Ved køb af instrument anbefales det at elev/forældre snakker med læreren.
OBS Tilbydes også som To generationer-fag, hvor du kan lære at spille sammen med din mor, far eller bedsteforælder. Læs mere HER


PRIS


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, for at få råd i forhold til valg af fag. Du kan også bruge supersøgeren øverst på denne side til at fremsøge mulige tilbud i forhold til alder og ønsket undervisningssted. 

Ring til kontoret på telefon 76 29 31 05