Skip to the content

Trompet

Trompeten er et af de sejeste instrumenter man kan spille på. Det er let at have med rundt, og når man spiller på det, er man ikke i tvivl om, hvor lyden kommer fra. Alle de flotte helte temaer i film, bliver spillet på trompeten. Det kunne være et Supermand- James Bond- eller Rocky-tema! En trompet har en meget flot klang, og kan få folk til at danse og smile og synes livet er fedt, - bare ved at spille en melodi. Man kan spille alt slags musik på en trompet. Film musik, rock musik, funk musik, jazz, klassisk, ja! Faktisk det hele.


Undervisningen

Når vi spiller trompet i Musikskolen, lærer man først små melodier. Vi lærer hvordan man læser noder og rytmer, og hvordan man improviserer og spiller med andre mennesker. Man lærer at lytte til andre og hvordan man fylder sine lunger med dejlig ren luft. Det skal man nemlig bruge en del af, for at kunne fyre den virkelig af på trompeten.

Alder:
Fra ca 8 år

Sammenspil:
Mulighederne er mange - musikskolens orkestre og bands sukker efter blæsere!

PRIS


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, for at få råd i forhold til valg af fag. Du kan også bruge supersøgeren øverst på denne side til at fremsøge mulige tilbud i forhold til alder og ønsket undervisningssted. 

Ring til kontoret på 7629 3105