Skip to the content
Klassisk ballet

Klassisk ballet

Klassisk ballet har en lang tradition bag sig, og er samtidig basis for udviklingen af den moderne ballet. På holdene her er det netop den klassiske ballettradition, der er udgangspunktet for undervisningen, og eleverne trænes således i den klassiske ballet, der er blevet lært - og stadig læres, af balletdansere over hele verden.

Udgangspunktet for undervisningen på alle hold i klassisk ballet:
  • Fokus på teknik og kropsligt udtryk
  • Fællesskab
  • Danseglæde
I december og ved sæsonafslutning er der forestilling med ballet- og danseelever på Horsens Ny Teater. 

Holdet Unge Dansere (Hold 1: fra ca 9 år / Hold 2: primært  for 11+ - voksne)

Unge dansere er holdet for dig, som synes ballet er fantastisk! Du har lidt eller nogen erfaring med klassisk ballet. Du er engageret, motiveret og meget dedikeret til at arbejde seriøst med dig selv, og du skal synes, det er sjovt og spændende - og måske lidt hårdt! - at bruge tid på at arbejde intenst for at blive bedre.
Vi træner to gange om ugen, så du får mulighed for nemmere og hurtigere at forbedre din teknik, præstation og dit udtryk.
På 'Unge Dansere' får du ejerskab til det, du gør. Du udvikler dig som danser på et hold med et unikt fællesskab – hvor I bliver bedre sammen.  

Andet:
Ved første mødegang får I information om, hvor I kan købe balletudstyr. 
Derudover er det meget vigtigt at håret er sat op i en knold,  hvis det er langt - og hvis det er for kort til det, sat op så det ikke generer ansigtet.
Det kan være en god idé at supplere din undervisning med holdet Smidighed og Styrke

Alder
Fra 6 år og op
OBS: 4-5 årige kan tilmelde sig holdet Dans, som er et begynder-hold, der leder hen til både klassisk ballet og moderne dans.

Tid:
Mandag / Tirsdag / Onsdag
36 uger - følger skoleåret - se feriekalender. Der er mulighed for opstart i løbet af skoleåret, hvis der er ledige pladser på holdet

Sted:
Kulturstationen
Mandag / Tirsdag - Gymnastiksal Vest
Onsdag - Dansesalen

Lærer:
Caroline Petter

PRIS


Bemærk: 
Ved tilmelding til 2 eller 3 dansehold om ugen er hold nr. 2 og 3 til halv pris. (Gælder kun 2 eller 3 hold - samme elev)

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, for at få råd i forhold til valg af fag. Du kan også bruge supersøgeren øverst på denne side til at fremsøge mulige tilbud i forhold til alder og ønsket undervisningssted. 

Ring til kontoret på telefon 76 29 31 05