Skip to the content
20
november

Unge spiller klassisk

20. november 2021 - kl. 10:15 til 17:00
Unge Spiller Klassisk er en talentkonkurrence for dygtige unge, klassiske musikere og ensembler i Midtjylland. Der afholdes indledende konkurrencer i Horsens d. 27.11 og finalen afholdes i Musikhuset i Aarhus.

Unge Spiller Klassisk giver dig mulighed for at præsentere dig selv musikalsk overfor andre. Vi afvikler konkurrencen i en tryg og positiv atmosfære. Du vil møde andre, der spiller, og vil kunne måle dig selv fagligt - og kommer hjem med selvtillid og en brugbar udtalelse fra vores dygtige jury. Sidst, men ikke mindst, får du en masse musikalske indtryk i fællesskab med andre musikere.

Konkurrencen har mange vindere og ingen tabere. Alle deltagere får et bevis for deres præstation og en personlig samtale med et medlem af juryen.
Du får enten Bronze eller Sølv - eller Guld for den særligt fine præstation.

Unge Spiller Klassisk er for alle unge i Midt- og Østjylland, der dyrker klassisk musik. For at deltage skal man have spillet i mindst 2 år.

Deltagerne inddeles i tre kategorier:
  • Solister Gruppe A: er for unge fra 13 til og med 15 år pr. 1. november 2021. Du skal sammensætte et program på maksimum 5 minutter.
  • Solister Gruppe B: er for unge fra 16 til og med 20 år (sangere op til og med 21 år) pr. 1. november 2021. Du skal sammensætte et program på maksimum 7 minutter.
  • Ensembler: Gruppe C: 10-20 år (duo til kvintet. I skal sammensætte et program på maksimum 7 minutter, og som minimum spille én flerstemmig sats. Bemærk, at yngste person i ensemblet skal være fyldt 10 år, og ældste ikke være fyldt 22 år pr. 1. november 2021.
Juryen udvælger op til 8 solister og 4 ensembler til finalen i Musikhuset i Aarhus

Links til tilmeldinger som hhv ensemble og solist kommer senere


Kulturstationen, Skolegade 7-9, Horsens - Lokale 12, 1. sal

Læs mere

11
december

Julekoncert

11. december 2021 - kl. 11:00 til 12:00
Musikskolens små og store elever synger og spiller julens musik: Kor, værkstedshold, strygerorkester, fløjter, Luciaoptog, saxofoner, fællesnummer osv. osv.
Normalt deltager op mod 100 musikskoleelever i denne særdeles traditionsfyldte koncert.

Vor Frelsers Kirke

Læs mere

6
marts

Musik- & Balletskolens store GALLA

6. marts 2022 - kl. 15:30 til 17:00
Musik- og Balletskolens årlige store og festlige arrangement vil igen i  år foregå på Horsens Ny Teater, hvor Musikskolens orkestre, talenthold og Balletskolens elever vil levere en forrygende Galla - som også byder på et storslået fællesnummer.

Horsens Ny Teater

Læs mere

8
juni

Musik Til Alle i Lunden

8. juni 2022 - kl. 09:45 til 10:45
Alle er er meget velkomne i Lunden, hvor I kan overvære en festlig koncert med en hel masse musikglade skolebørn og et professionelt orkester. Koncerten tager en lille time. I kan medbringe madpakker og benytte lejligheden til at lave en hyggelig formiddag ud af det

Friluftscenen i Lunden
 

Læs mere