Skip to the content
Hensyntagende Musikundervisning

Hensyntagende Musikundervisning

Beskrivelse:

Elever i hensyntagende musikundervisning har forskellige udfordringer - f.eks. autisme eller ADHD. Det er vigtigt, at der ved tilmelding gives et tydeligt billede af den enkelte elevs udfordringer og ønsker med faget, så læreren er klædt på til mødet med eleven.

Hensyntagende musikundervisning kan også vælges til, hvis man gerne vil prøve et instrument af, men er usikker på hvad det indebærer og hvad barnet kan holde til. 

Undervisningen:
Der arbejdes med musik i alle former. Nogle gange leges der med musik, andre gange spilles der og nogle gange lytter eller danser vi til musik. Det er altid elevens forudsætning og dagsform der tages udgangspunkt i.
Vi arbejder med forskellige instrumenter, og du behøver ikke selv have et med - men må selvfølgelig gerne hvis du har et instrument, du gerne vil spille på.

Alder:
Tilbuddet gælder for børn fra 6 år og op.

Andet:
Tilbydes som 20 eller 25 minutters undervisning

Sammenspil:
I enkelte tilfælde kan der arbejdes med sammenspil sammen med andre elever fra hensyntagende musikundervisning, men det er altid med udgangspunkt i elevens kompetencer og ønsker.


Undervisningsdag
Mandag

Sted:
Kulturstationen

PRIS 


Tilmeld

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, for at få råd i forhold til valg af fag. Du kan også bruge supersøgeren øverst på denne side til at fremsøge mulige tilbud i forhold til alder og ønsket undervisningssted. 

Ring til kontoret på telefon 76 29 31 05