Skip to the content
Smidighed og Styrke
Sæson 2022/23
PRIS


Pr  rate*
Ballet / Dans / Smidighed - 1 hold
600,- kr
Ved tilmelding til flere hold - pr hold
300,- kr
Opstartsgebyr / Copydan én gang pr. sæson
60,- kr
* En rate svarer til 9 ugers undervisning
Opkrævning kommer i E-boks til betaling:

Rate 1: 1. oktober 2022
Rate 2: 1. december 2022
Rate 3: 1. februar 2023
Rate 4: 1. april 2023

Læs om mulighed for delvis friplads

Smidighed og Styrke

Her skal du melde dig, hvis du gerne vil arbejde helt grundlæggende med din krops bevægelighed og styrke. Det kan være en fordel at supplere din danseundervisning med dette hold, men du kan også gå på holdet, selvom du ikke går til dans/ballet. 
 
Smidighed er sikkert og effektivt for hele kroppen. Det giver dig indre ro, øger din forbrænding samt forbedrer din styrke. 
Styrketræning hjælper muskler, sener og stabilisering af leddene, så kroppen er forberedt på store belastninger, den udsættes for gennem dansen.
 
Smidighed og styrke kan gøre en stor forskel for kvaliteten af din træning - og dermed dine resultater. Det er fundamentet for at opbygge den gode danser, og det hjælper dig med at forbedre dine færdigheder inden for andre dansestilarter
Vi anvender forskellige tekniker til vores undervisning, som øvelser fra yoga, ballet og gymnastik. 
 
Alle kan deltage på dette hold, og undervisningen tilpasses individuelt. Smidighed og styrke tager tid, og det kræver, at der arbejdes med mange forskellige muskler samt mange forskellige typer af stræk. Vi giver dig de nødvendige redskaber, så du selv kan anvende vores øvelser hver dag til at opnå et bedre resultat. 
 
Så meld dig, hvis du har lyst til at arbejde med din smidighed og styrke

Alder
Fra 14 år og op
OBS: 4-5 årige kan tilmelde sig holdet Dans, som er et begynder-hold, der leder hen til både klassisk ballet og moderne dans.

Tid:
Mandag. 36 uger - følger skoleåret - se feriekalender. Der er mulighed for opstart i løbet af skoleåret, hvis der er ledige pladser på holdet

Sted:
Kulturstationen, Gymnastiksal Vest

Lærer:
Pavel Herrera Duquesne

Bemærk: 
Ved tilmelding til 2 eller 3 dansehold om ugen er hold nr. 2 og 3 til halv pris. (Gælder kun 2 eller 3 hold - samme elev)

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, for at få råd i forhold til valg af fag. Du kan også bruge supersøgeren øverst på denne side til at fremsøge mulige tilbud i forhold til alder og ønsket undervisningssted. 

Ring til kontoret på telefon 76 29 31 05