Skip to the content

Aktuelt

Dorthe Dahl Jørgensen - klaver, Musikspirer og Lungekor

Dorthe Dahl Jørgensen er vores nye underviser på klaver, klaverstarter og musikspirer på Kulturstationen og klaver på Egebjergskolen. Hun står også klar med tilbud om et nyt lungekor, som vi håber snart kan få luft under vingerne. Dorthe kommer med masser af erfaring og en skøn energi, og vi er virkelig glade for at hun er blevet en del af flokken her på vores skole. Hun er tilmed bosat her i kommunen.

Velkommen til Dorthe Dahl Jørgensen

Thomas Larsen Späth, Musik- & Balletskoleleder

Dorthe: 
Jeg hedder Dorthe, og jeg har boet i Horsens i mange år. Jeg blev færdig i 2005 som Almen Musiklærer fra Konservatoriet i Aarhus, hvorefter min familie og jeg flyttede til Horsens. Jeg har primært arbejdet i Folkekirken og har haft en masse børne-, ungdoms- og voksenkor, baby- og børnehold, og ved siden af har jeg undervist i sang og klaver. Der ud over tager jeg ud og laver arrangementer med højskolesang. Jeg har for nylig haft en afstikker i et par år til det vestjyske som kirkemusiker.

Jeg kan lide al mulig slags musik. Det bevæger mig, og jeg kan bruge musikken til at bevæge andre. Sang og musik giver fællesskab på tværs af sociale skel, aldre og omgangskredse. Musik forener os. 

Jeg glæder mig til en masse musikalsk fællesskab på Horsens Musik- og Balletskole.