Skip to the content
Guitar, akustisk
Sæson 2022/23
PRIS


Pr rate*
20 min solo
1100,- kr
25 min solo1375,- kr
25 min solo - for elever over 25 år
1900,- kr
To generationer1500,- kr
Større hold (4-6 elever)500,- kr
Lille hold (2-3 elever)
750,- kr
Opstartsgebyr én gang pr. sæson
60,- kr
* En rate svarer til 9 ugers undervisning
Opkrævning kommer i E-boks til betaling:

Rate 1: 1. oktober 2022
Rate 2: 1. december 2022
Rate 3: 1. februar 2023
Rate 4: 1. april 2023

Læs om mulighed for delvis friplads

Guitar, akustisk

Instrumentet:
Den akustiske guitar er et meget populært instrument, som bruges i rigtig mange sammenhænge indenfor klassisk og rytmisk musik. Vi tilbyder undervisning på både klassisk/spansk og westernguitar. Instrumentet har mange udtryksmuligheder lige fra stemningsfuld, klassisk sologuitar og flamenco med attitude - til følsomme popsange eller hårde rockede rytmer.

Undervisningen:
I undervisningen vil vi arbejde med mange forskellige teknikker, som vil give dig et solidt fundament, uanset hvilken vej du med tiden gerne vil. Der vil blive gennemgået ting som f.eks. akkorder, noder, tabulatur, fingerspil, strums, omstemning og musikteori. Vi vil ofte spille til musikvideoer eller backing-tracks, som gør dig klar til at spille i en større sammenhæng. Du kan enten spille alene eller på hold med andre. Så om du bare vil bruge guitaren som en fantastisk måde at slappe af på derhjemme, til at spille rundt om lejrbålet med vennerne eller i fedt band, er guitaren sikkert noget for dig.

Alder:
Du kan gå til guitar fra omkring 2. klasse. Yngre elever kan evt. starte på ukulele, som minder om guitaren men er noget mindre og har færre strenge. 

Sammenspil:
Tilmelder man sig holdundervisning, vil man naturligt lave sammenspil der. Den akustiske guitar har derudover mulighed for at indgå i f.eks. rockbands eller guitarorkestre.

Andet:
Akustiske guitarer kan lejes af musikskolen. Ved køb af instrument anbefales det at elev/forældre snakker med læreren.
OBS Tilbydes også som To generationer-fag, hvor du kan lære at spille sammen med din mor, far eller bedsteforælder. Læs mere HER

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, for at få råd i forhold til valg af fag. Du kan også bruge supersøgeren øverst på denne side til at fremsøge mulige tilbud i forhold til alder og ønsket undervisningssted. 

Ring til kontoret på telefon 76 29 31 05