Skip to the content

Moderne dans

Moderne dans er en videreudvikling af klassisk ballet, og bygger på de samme principper som denne. Men til forskel fra klassisk ballet, er moderne dans ikke forankret i traditionen, men lader sig inspirere af alt hvad der er omkring den, fx andre dansestilarter, musik, kunst og mode. Udtrykket er således mere frit og eksperimenterende. Alle hold er for begge køn.

Forestillinger: I december og ved sæsonafslutning er der forestilling med ballet- og danseelever på Horsens Ny Teater. 

Danse-holdene er inddelt efter klassetrin - samt efter niveau for elever fra 6. kl. og op:
0.-2. kl.
3.-5. kl.
6. kl. og op -  Niveau 1
9. kl. og op -   Niveau  2

Desuden har vi  et 'lukket' hold - for elever, som allerede går til dans: 
Moderne teknik - onsdag kl. 16.50-18.05
  • Teknik-holdet er rettet mod de elever, der gerne vil perfektionere deres teknik inden for den moderne dans. Her fokuseres på smidighed, styrke, kondition, koordination, trin over gulvet i form af bl.a. spring, drejninger og små trinkombinationer. Sidst på sæsonen sammensættes dette til en koreografi til årets forestillinger.  
    OBS: Hvis du har erfaring med moderne dans fra  tidligere - og gerne vil ind på dette hold skal du kontakte læreren, Pavel Herrera Duquesne på phd@horsensmusikskole.dk /3011 0318

Alder
Fra 0. kl og op - til voksne
OBS: 4-5 årige kan tilmelde sig holdet Dans, som er et begynder-hold, der leder hen til både klassisk ballet og moderne dans.

Tid:
Mandag, onsdag. 36 uger - følger skoleåret - se feriekalender. Der er mulighed for opstart i løbet af skoleåret, hvis der er ledige pladser på holdet

Sted:
Kulturstationen

Lærer:
Pavel Herrera Duquesne


Bemærk: 
Ved tilmelding til 2 eller flere dansehold (moderne dans/klassisk ballet) om ugen er der halv pris på hold udover det første. (Gælder kun flere hold - samme elev)

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld

Moderne dans
Sæson 2024/25
PRIS


Pr  rate*
Ballet / Dans - 1 hold
350,- kr
Ved tilmelding til flere hold - pr hold
175,- kr
* 8 rater pr skoleår (september - april) 
Opkrævning kommer i E-boks til betaling:

Læs om mulighed for delvis friplads