Skip to the content
Klaver
Sæson 2022/23
PRIS


Pr rate*
20 min solo
1100,- kr
25 min solo1375,- kr
25 min solo - for elever over 25 år
1900,- kr
To generationer1500,- kr
Lille hold (2-3 elever)
750,- kr
Opstartsgebyr én gang pr. sæson
60,- kr
* En rate svarer til 9 ugers undervisning
Opkrævning kommer i E-boks til betaling:

Rate 1: 1. oktober 2022
Rate 2: 1. december 2022
Rate 3: 1. februar 2023
Rate 4: 1. april 2023

Læs om mulighed for delvis friplads

Klaver

Instrumentet:
Klaveret (og keyboard) hører til familien af tangent-instrumenter. Der er i tidens løb komponeret uendeligt meget musik for klaver. Det skyldes bl.a., at man på klaveret kan skabe en musikalsk helhed uden hjælp af andre instrumenter og derfor fungerer klaveret rigtig godt som soloinstrument. Klaveret er også meget brugt til at ledsage andre instrumenter og indgå i sammenspil. Det skyldes bl.a., at man kan spille mange noder på én gang på klaveret, og det derfor er ideelt til at spille akkorder i forskellige rytmer og figurer.

Undervisningen:
Undervisningen er tilrettelagt efter alder og niveau med udgangspunkt i forskellige sange eller stykker, hvor der arbejdes med bl.a. nodelære, rytmer, fingersætning og almen forståelse af klaveret. Der arbejdes med et blandet musikalsk repertoire. Hvis du er særligt interesseret i rytmisk brugsklaver, kan du skrive det i kommentarfeltet, når du melder til. Her kan du også skrive, hvis du specifikt ønsker at arbejde med jazz-klaver!
Se evt. også klassisk klaver og Suzuki

Alder:
Fra ca. 6 år.

Andet:
For de yngste elever skal forældre deltage i undervisningen for at kunne støtte barnet i øvningen derhjemme.
OBS Tilbydes også som To generationer-fag, hvor du kan lære at spille sammen med din mor, far eller bedsteforælder. Læs mere HER

Sammenspil:
Som begynder på klaveret er der mulighed for at starte ud på hold med andre på samme niveau. Mere øvede kan måske få mulighed for at spille i et af musikskolens bands eller orkestre.

Anbefalinger:
For at gå til klaver er det nødvendigt, at du har adgang til et velfungerende klaver. Du kan også bruge et el-piano med vægtede tangenter, nodestativ og pedal. Hvis du hjemme skal øve dig på et keyboard, vil det måske være en overvejelse værd, om du skal melde dig til keyboard i stedet. Tag en snak med din lærer om det. Når du går til klaver, skal du helst øve dig hver dag, så instrumentet bliver en del af din dagligdag.

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld