Skip to the content
Ukulele
Sæson 2022/23
PRIS


Pr rate*
20 min solo
1100,- kr
25 min solo1375,- kr
To generationer1500,- kr
Lille hold (2-3 elever)
750,- kr
Opstartsgebyr én gang pr. sæson
60,- kr
* En rate svarer til 9 ugers undervisning
Opkrævning kommer i E-boks til betaling:

Rate 1: 1. oktober 2022
Rate 2: 1. december 2022
Rate 3: 1. februar 2023
Rate 4: 1. april 2023

Læs om mulighed for delvis friplads

Ukulele

Instrumentet:
Ukulelen er indenfor de seneste år blevet et utrolig populært instrument, da den indgår i meget af den nyere popmusik. Ukulelens fine klang kan både henføre én til Hawaii, hvor den stammer fra, men også tage én med ind i mange fremtrædende kunstneres musikalske univers. Instrumentet er let at have med på farten og har kun 4 strenge, hvorfor mange vælger at begynde musikkarrieren her.

Undervisningen:
Vi arbejder med forskellige teknikker, som vil give dig et godt grundlag på instrumentet. Vi vil bl.a. beskæftige os med akkorder, strums, fingerspil, tabulatur, noder og musikteori. Vi vil ofte spille til musikvideoer eller backing-tracks, da det forbereder dig til at spille i en større sammenhæng. Du kan enten spille alene eller på hold. Så om du gerne vil bruge ukulelen til at synge sammen med vennerne eller til at indgå på et af musikskolens sammenspilshold, så er dette populære instrument sikkert noget for dig.

Sammenspil:
Hvis man går til holdundervisning med ukulele, vil man naturligt lave sammenspil der. Instrumentet bruges derudover typisk i f.eks. musikskolens rockbands og skoleorkestre.

Alder:
Vi anbefaler at starte tidligst i 2. klasse - afhængigt af motorikken.

Andet:
Man kan leje en ukulele af musikskolen. Ved køb af instrument anbefales det at snakke med læreren.
OBSTilbydes også som To generationer-fag, hvor du kan lære at spille sammen med din mor, far eller bedsteforælder. Læs mere HER

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld