Skip to the content

Tværfløjte-starter (2.-4. kl.)

Skal du starte på tværfløjte er vores Tværfløjte-starterhold lige noget for dig!
På holdene er I op til 6 elever, der lærer at spille i fællesskab. Det er både sjovt, hyggeligt og inspirerende at lære at spille sammen med andre.
På starter-holdene får du mere tid til en mindre pris.

Hvis der ikke umiddelbart er et hold, der passer til dig, kan du stadig melde dig til tværfløjte på hold. Tilmeld dig via denne side og vælg ”hold”, så ser vi om vi kan sammensætte et hold til dig


Instrumentet:
Tværfløjten hører til træblæsergruppen. Det er dog meget sjældent at støde på en tværfløjte af træ, da de stort set alle fremstilles af sølv - eller forsølves i dag.
Tværfløjten er et decideret melodi-instrument. I symfoniorkestret ligger den ofte øverst og giver lys og glans på den samlede orkesterklang. Den har dog mange forskellige klangfarver, og kan også fremstå både mørk og varm (dybe toner) samt pastelagtig og let (mellemlejet).
Tværfløjten kan bruges til al musik, hvor der er melodi.
Tværfløjten har fået sit navn, fordi den holdes på tværs. Den er således nem at genkende, og den ses ofte på billeder, specielt fra romantikken.

Alle kan lære at spille på tværfløjte, - hvis lysten er til det, og både undervisning og øvning passes.Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld

Tværfløjte-starter (2.-4. kl.)
Sæson 2023/24
PRIS


Pr rate*
Instrumentstarter600,- kr
Opstartsgebyr én gang pr. sæson
60,- kr
* En rate svarer til 9 ugers undervisning
Opkrævning kommer i E-boks til betaling:

Rate 1: 1. oktober 2023
Rate 2: 1. december 2023
Rate 3: 1. februar 2024
Rate 4: 1. april 2024

Læs om mulighed for delvis friplads