Skip to the content

Aktuelt

Charlotte Høj Mortensen - Børnehold og Bands

Horsens Musik og Balletskole er hele kommunens musikskole. Derfor arbejder vi altid på at have et varieret tilbud også i de mindre byer. I den forbindelse klapper vi i hænderne over, at vi har fået  Charlotte Høj Mortensen med ombord, som underviser i Hovedgård. Her skal hun bruge sin store erfaring og positive energi på at varetage undervisningen på vores forskellige børnehold. Hun er en dygtig underviser, og som bonus, så er hun selv bosat i Hovegård.

Et varmt velkommen til Charlotte, som vores nye underviser i børneband og musik & leg.

Thomas Larsen Späth, Musikskoleleder

 

Charlotte:
Jeg hedder Charlotte, og mange af jer i Hovedgård kender mig i forvejen, men nu kommer I også til at kende mig som musiklærer. Jeg har undervist på Odder Musikskole de sidste 6 år og har også haft babysalmesang, familiehøjskolekurser m.v. På musikholdene er det vigtigt for mig, at den enkelte trives, føler sig set og får lov til at bidrage – samtidig med, at vi skal fungere som et hold. Leg og læring er i højsædet. På de yngste hold, skal vi lære musikkens grundlæggende parametre med nysgerrighed, leg, dans og bevægelse – måske næsten uden rigtig at opdage, at vi lærer noget. På de ældre hold skal vi stadig have det sjovt, men vi skal også have noget at rive i og omsætte al den legende læring til egentligt sammenspil.

Jeg glæder mig virkelig meget til at møde jer alle sammen!

Pavel Herera Duquesne - danselærer

Horsens Musik- og Balletskole har ind imellem brug for vikarer, når nogle af de faste undervisere søger orlov. Det er dog ingen sag, når vi kan få vikarer som Pavel Herrera Duquesne. Han er en meget erfaren underviser, der kommer med stor praksis-erfaring som professionel danser. Vi har allerede haft fornøjelsen af at have Pavel på besøg tidligere, og glæder os til at have ham i huset det næste års tid.
En varm velkomst til Pavel, som ny vikar i balletskolen.

Thomas Larsen Späth, Musikskoleleder

 

Pavel:
Mit navn er Pavel Herrera Duquesne er 41 år, og er oprindelige fra Cuba. Jeg flyttede til Danmark for 16 år siden, hvor jeg bosatte mig i Vejle. Jeg startede med at danse allerede da jeg kun var 6 år. Senere blev jeg uddannet som danser og koreograf i Cuba. Jeg underviser i flere forskellige stilarter, men min passion ligger hos moderne og contemporary dans.

Jeg har været medlem af flere dansetrupper i mit hjemland Cuba. Her i Danmark har jeg danset på flere teater, på både store og små steder - heriblandt Vejle musikteater og Århus musikhus. Har i de sidste m år undervist på flere kulturskoler rundt om landet f.eks. Ringkøbing-Skjern, Ishøj og Silkeborg Kulturskoler.

Jeg ser frem til at dele min viden, min kunnen og min glæde med mine elever. Intet glæder mig mere end at tage nye dansere ved hånden og føre dem ind i den fantastiske danseverden

Tine Bæk Madsen - violinlærer

Horsens Musik og Balletskole er glad for at kunne tiltrække dygtige undervisere. Nogle gang kommer disse langvejs fra. Det er en kæmpe gave, da de bidrager med god erfaring, ny inspiration og nogle gange også nyt netværk. Således er Tine Bæk Madsen ikke bare en dygtig underviser, men har også hjulpet os med at bygge bro til en tysk musikskole, som vi allerede er ved at etablere et nyt spændende samarbejde med, som vores strygere forhåbentlig kommer til at nyde godt af.
En varm velkomst til Tine, som vores nye underviser i Suzuki-violin.

Thomas Larsen Späth, Musikskoleleder

Tine:
Jeg er klassisk violinist uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og har i alt 40 års erfaring som underviser på først danske og siden sydtyske musikskoler, hvor jeg de sidste 24 har boet og arbejdet i det smukke område omkring Bodensøen. Der har jeg undervist børn fra tre års-alderen, unge og voksne på alle niveauer i både kommunalt og privat regi, ledet strygeorkestre og Suzuki fællestimer.

Maria Varela La Madrid - klaverlærer

Horsens Musik- og Balletskole tiltrækker undervisere fra mange forskellige lande. Det er fantastisk, da det bringer nye metoder og ny inspiration både til vores mange elever, og til vores gruppe af undervisere. Inspirerende er lige nøjagtigt hvad Maria Varela La Madrid er, når hun med stort engagement inviterer sine elever ind i klaverets verden. Som noget helt særligt kan nævnes at Maria også er Woman Fide Master i skak.
En varm velkomst til Maria, som vores nye underviser i Suzuki-klaver. 

Thomas Larsen Späth, Musikskoleleder

Maria:
Hej, Jeg er Maria Varela La Madrid 
Jeg er universitets- og konservatorieuddannet pianist fra Venezuela og har en masteruddannelse i musikpædagogik på universitetet i Malaga. Jeg har arbejdet som musiklærer for børn i Venezuela, Spanien, Aarhus og nu Horsens i Denmark. Jeg elsker at undervise i klaver og se mine elever blive glade, når de udforsker noget af det smukkeste, der er til i denne verden: ”musikken”. 

Rasmus Lykke Stenstrop - baslærer

Horsens Musik- og Balletskole er stolte af, at vi modtager mange nyuddannede ansøgere. Det giver os en mulighed for at byde velkommen til dem, som vi ser et helt særligt potentiale i. Rasmus Lykke Stenstrop er en musikalsk dynamo, der kommer med god erfaring på trods af sin unge alder. Han er aktiv musiker i nogle spændende band-projekter, og er meget nysgerrig på kreative processer og nye digitale muligheder. Vi håber på at kunne bringe disse spændende muligheder i spil.
En varm velkomst til Rasmus, som ny underviser i elbas og sammenspil.

Thomas Larsen Späth, Musikskoleleder

Rasmus:
Hej! Jeg hedder Rasmus og jeg ELSKER musik, og en af de fedeste måder, at komme i kontakt med musikken på, er selvfølgelig ved at vælge at spille det objektivt bedste instrument; bas :-) Jeg er selv udøvende musiker og underviser, og er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2022. Jeg har stået på alt fra festival-scener og på live tv til de helt små spillesteder, og har der spillet alt fra benhård fusionsjazz og indie-pop/rock til elektroniske set-ups, blød pop og cover-musik m.m. - jeg er ikke kræsen! Denne erfaring vil jeg gerne hive med ind i øvelokalet med mine elever. Det er vigtigt for mig, at musik er et kreativt fag, og derfor kommer vi også til at inddrage komposition og evt sangskrivning i undervisningen. Det er fedt at spille et riff man selv har lavet, eller at spille en sang live man selv har været med til at skrive, og den glæde skal vi have med. Udover at lære om alle de fede bands og bassister og hvad de spiller, kan vi også prøve kræfter med at indspille bas på min computer, lege med effektpedaler og snuse til det at spille bas på en synthesizer. Vigtigst af alt skal vi have det sjovt, og udforske DIN passion og interesse for musik, hvorend den tager os hen! Håber vi ses :-)

Andreas Pilgaard - trommelærer

I denne sæson, har vi den store fornøjelse at byde velkommen til flere nye lærere på Horsens Musik- og Balletskole :-)

Horsens Musik- og Balletskole er glade for, at vi har lærere, som er aktive musikere. De kommer med masser af praktisk erfaring, som kan være guld værd i en undervisningssituation. Samtidig har de fingeren på pulsen ift. hvad der rør sig på den danske musikscene. Det er ingen undtagelse med Andreas Pilgaard, som kommer med et smittende humør og et godt drive. Faktisk udkommer hans musik snart også syd for grænsen.
En varm velkomst til Andreas, som ny tromme-underviser.

Thomas Larsen Späth, Musikskoleleder

Andreas
"Jeg er 28 år, og aktiv live-trommeslager i upcoming acts som “iomfro” og “EmmaDop”. Mit eget projekt “between mermaids and me” debuterer i efteråret med en udgivelse på det tyske pladeselskab hfn. Nu er jeg også blevet ansat på Horsens Musik- og Balletskole som trommelærer, hvilket jeg er rigtig glad for. Eleverne kan se frem til en undervisning med elevens eget kunstneriske udtryk i højsædet i et spændingsfelt mellem de traditionelle og de mere elektroniske tilgange til instrumentet.”